Sunday, June 12, 2011

Air Terjun Sungai Gabai

Assalam...
Wahai pembaca sekalian..
Refer pada tajuk,
Aktiviti yang kamiorang buat kat waterfall...
Lokasi terletak di Ulu Langat, Selangor.
Mengembara bersama Pengarah, penerbit, pelakon, krew & ect....
Jom...


~Lokasi~


Tempat nie kira cam best jugaklah..
Bukan ape, nk releasekan tensyen pun ok gak kalo g cni..
Time dok tengah panas ke...
Aku Syorkan tempat nie untuk sape yg berminat..
Sesuai untuk berlakon..
Pandai pengarah filem kami nie carik tempat yer...



~aku, wani & along~

Maka, start lah babak-babak kami...

Aku   : 3, 2, 1 and action...!!!
Along : agak-agaknya, bilalah aku nak jadi duyung? 
Wani  : Boleh jugak, kau jadi duyung kat sungai. Kat laut kan dah ade duyung. kat laut air masin.
Along : Duyung ni makan spagetti x?
Wani  : bukan stkat spagetti je, telur masin, kuehteow pun dia makan...


~Dikala aku menjadi model~

Tak payah nak berangan lah jadi model..
Saje je nk bergambar dikala ade orang sanggup amik gambar aku..
So, posing jelah...
Biar banyak snap asal gambar aku ade..

~kembali ke lokasi~

Setelah selesai sesi fotoghrapy,
aku pun kembali ke lokasi..
masa rehat dah tamat..

~cari port yg sesuai~


~aksi-aksi dalam filem ini~


?????

Dah puas beraksi,
kamiorg pun dijemput 'melantak'
para krew-krew kami tengah dok prepare makanan untuk kami..
bukan ape, katering xdisediakan...


~para-para krew tengah menyediakan makanan~


Cakap pasal krew-krew kamiorg ni kan..
diorang semua lelaki..
mekup artist pun lelaki..
manager pun lelaki...
tp kamiorg xpyah mekup pn xpe..
nanti kalau diorg mekup kami,
jadi cam bapok pulak..
hhehhe...sorry...


~Pengarah filem kami memanggil para artis makan~

Yelah-yelah....
kamiorg makan ler pasnie....


~pengarah yang x sabar nak makan~


~picnic lar..~

Menu
Bihun goreng
Roti Canai
Keropok
Biskut
Coke
7 up
100 plus

~kesejukan~

~krew-krew yang berposing sakan~

Ape-ape pon aku nk balik lah dulu..
sebab ape, ari nak ujan dah time nie....


~muka para artis yang keletihan~

Nampaknye 2 jelah gambar last..
Kamiorng nak balik dah nie
time ujan pulak 2..
ape2 pun thanks coz sudi menbaca article ni..
bye..
Assalam...

~cuba teka mata siapa~

????
?????????????
?????????????????
?????????????????????????
????????????????????????????????
tak tau kan??
biarlah jadi tanda tanya..
hehehhehe.....
tata
titi
tutu
bye.....




















1 comment:

  1. mcm pnah dngar je ayat(BIAR JADI TANDA TANYA)
    nice places..nice editing..awesome

    ReplyDelete