Monday, June 6, 2011

BuDak Rumah @ HouseMate...

Assalam....
Bila dah abis diploma nie, bercuti lah jawap nye. Tapi bila dok kat kampung nie tak boleh kuar dari rumah lah pulak. Susah tol lah idup macam nie. Dah besar pun kene kongkong. Tapi, enjoy gak dok kat rumah. Nasib ada internet, kalau x, memang idup aku susah punyer..

By the way lah, bila dok sorang nie teringat pulak dengan member-member housemate aku kat hostel dulu. Rindunye aku kat diorang. Nie ha aku letak picture 2..

~~parti time~~



Masa dalam gambar 2, time kamiorang tengah buat parti lah.. rindu lah dengan diorang nie.. nasib baik semua ada facebook, leh gak contac contac kan..
Alah, ape susah nye.. telepon je senang cerita. Tak payah nak sibuk2 On9.
Tapi bagi aku lah, On9 tu ler kehidupan aku..
Lagipon laptop takde makna kalau takde internet.. kalau aku lah.. kalau para pembaca nie tak tau ler pulak yer...


~Nana (ketua Unit)


Nana nie sempoi tau, tapi hati hati ngan die. Garang gile... hahhha.. tapi usah takot die nie sebenarnya baik ape.. walau ape2 pun.. kami semua sayang ngan Nana.. Die kan ketua bilik kami... hheheh


~~full house~~


Alamak...!!! adegan peluk memeluk ler pulak... nasib aku besar xkene peluk.. aku yg peluk diorang. 
Agak- agak lah wei... jangan peluk aku je udah. Aku nie pantang kene pelok, nak kene siku aku boleh lah.. hahhahaha....

~~comel comel belaka~~



Nie lah yang orang cakap,
kadang2 kawan tuh mcam MAGGI, time susah kita cari
kadang2 kawan tuh mcam CHIPSMORE, sekejap ada sekejap takda
kawan juga kadangkala mcam ASTRO, macam macam ada
tetapi buatku, kawan tuh seperti L'OREAL, kerana dirimu begitu berharga......


~action~


hahhhaha......nampaknyer kamiorang sebenarnye always tolong menolong and saling faham memahami di atara semua kami nie... hahhah... 
sebab tu lah persahabatan kami nie erat.. gaduh2 pun berbaek jugak.... macam adik beradik jugala lah..


~Sabahan & Sarawakian Gurlz~


Ape2 pn terjadi kat bilik kamiorg, rahsia tetap dikongsi bersama.. 
Percaya atau tidak, terpulang lah kepada individu yang ingin menilai kamiorg nie..


~nas, fiqkah, nana, gira, awin, ain & sis auni~


Walau ape2 pn yang terjadi, kitaorang tetap kawan... Kawan untuk selamanya....
Thanks my all housemate..... hehhehhe....








1 comment: