Saturday, June 4, 2011

Kenangan Pergi Enjoy With Kak Su

walking-walking with Kak su in Ipoh Parade....
but it is sweet memory with her.... 

 
~~~me and kak su (so sweet) hehheheh~~~

- orang selalu cakap muka kami berdua nie macam adik beradik.. betol ke??  hhmmm... renung-renungkan lah ye...
-lagipun kak su tu dia tua dari aku. sebab gelaran nye pn kakak kan..
- time nie kami 2 pergi shopping2 kat ipoh parade.. biasalah bila duit tgh masyuk.... hhehehhe


~~~posing jap kat depan restoran ini~~~

-bukan ape, aku n kak su ni ada masa ke xde masa ke... memang sempat posing...
-kalau dah hobi tu orang cakap kan.. nak buat macam mane.. peel nye...

~~~cantek x?? hheheh~~~

~~relex jap pas beli something tadi~~

-bkan ape, next montnye 2, kamiorg dah start practikal dah...
-nie yang kami mula shopping sakan dulu... alang-alang rezeki ada kan... hahhah... tak salah..

~makanan penyelamat / makanan kecemasanku~

~~balada setiap pelajar~~

~~maggie pilihan bersama~~

~~Aku nie penggemar Nescafe 3 in 1~~

~~Penggemar OLD TOWN white coffe~~

~~tapi, xbeli pon~~

~~bergaya dgn makanan pilihan~~

~~benda Wajib~~

~~jom kita p kira~~

- kalau nak diikotkan, boleh lah sampai rm100 lebih..
-tapi, kami dah bajet pun, belanja xboleh lebih dari Rm100..
-lagipun kami beli barang keperluan sahaja..
-membazir amalan syaitan..

jom minum....!!!!

dipersilakan makan ye.....

jap ye, tuan puteri nak bersantap dahulu ye.... ;-P

dah abis dah ke??? nk tambah??

la...xbis lagi ke ayam 2 ha??


-dah selesai semua, kami pon balik....
-bye ipoh parade, bye parkson, bye GM, bye pasar UO, bye marry brown... 
-Assalam......




















2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. awesome..good job 4 leisure time..huhuhuhu

    ReplyDelete