Saturday, September 3, 2011

Jalan-Jalan ke Danga Bay

Assalamualaikum
Entry kali ini adalah
"Jalan-jalan ke Danga Bay"

Even aku selalu pergi Johor Bahru,
aku just lalu je kat Danga Bay ni
Bukan ape, langsung tiada masa nak jalan2
hehehe...tiada kawan kan time aku g rumah my sis

Bila raya je ada lah dua orang kawan aku x balik
so..aku ajak ler g jalan-jalan
Nasib baik my sis bagi kereta untuk kami pusing2 Jb ni
so, Danga Bay lah destinasi kami



::Gaya jelingan moden::
jarang pakai selendang muka nampak lain
::aku tetap aku::



::Gaya seyuman senja::
nak ambil background kapal blakang 2 je
::senyum tetap smile::



::Posing gaya bebas::
asal take picture je nak peace
::aku miak Sarawak di Malaya::



::Biar senyum sokmo::
iklan colgate jer...
::stail tembak menembak::



::Danga Cruise::
Perrrhh..!! romantik ler konon..
::Kalo orang yg ada BF td ok ler::
-Better ada BFF dari ada BF-
Ayat x boleh blah tol...



::Makan angin / makan asap::
Lu pikirlah sendiri
::alah..angin sempoi2 bahasa::



::Kerana dirimu begitu 'ngegeh'::
aku suka share journey aku kat blog ni.
::Sharing is caring::



::Biar x jelas asal ada::
kurang pencahayaan waktu malam
::gambar tu yg penting beb::



::sesekali nak menggedik x salah::
kalo kali2 nak menggedik 2 yang salah
::ceh..!! macam x biasa::
Konon...



::model muka berminyak::
macam kenal je
::muka berkilat sangat::



::this one::


And
::Also this one::
::Udang Galah::
adoi sedap nyer kalo di panggang begitu sahaja
::aku memang suka::


::aku suka amik peluang bergambar::
terutamanya apabila musim cuti
::time x cuti pan aku ambik gambar jugak::
Konon....


::Dikala aku sendirian::
wweeekkk....jiwang nak pengsan
::gambar candid::



::Sis Suhaida::
yyeerrkkk....rasa kacak
konon



:: I come from London::
weekk..suka2 je cakap London
::Malaysia lah::



::Choco Top::
Singgah sebentar kat MCD Angsana
hehehehe....



::Snack plate::
Last-last stop kejap kat KFC 24 kat Petronas
::pekene ler ayam goreng kali ni::
My febret..



::Kenari my sis lar jadi mangsa kami::
yelah..dah kamiorang bawak pusing 1 bandar Johor

::Best giler::

even letih journey kamiorang dari petang sampai malam
Nasib my sis bagi pinjam kereta ni (sepenuh kepercayaan)
memang khas untuk kamiorang 
round-round 
lepaskan tensyen
yang penting ENJOY..


hehehe..
setakat ni jelah entry aku
ada story lag kang aku story lagi ok
bye...bye..


 Assalamualaikum...















No comments:

Post a Comment