Sunday, September 18, 2011

So...Yummy Chicken Rice shop!!!

Assalamualaikum..
Kisah yang ingin diStorykan adalah
berkaitan dengan 
Kenangan gambar-gambar lepas..

Walaupn ianya gambar-gambar beberapa minggu yang lepas
Ianya sentiasa di ingatan
Kerana ianya journey berbuka puasa
Jom kita g chiken rice shop?


::Sebelum berangkat ke destinasi::

Biasalah, dah abis kelas baru kamiorang pergi sana
Pakai teksi sampai TBS
Then pakai KTM pergi KL Central
Hari masih awal lagi..
kamiorang sempat berlegar-legar kat KL Central tu
HMM.....boring pulak
kamiorang naik monorel pergi pasar seni..
jalan-jalan sampai ke Kota Raya

So...dah puas berjalan kamiorang balik ke KL Central lagi
Then terus duduk kat restoran tu.
 Alah... Chiken Rice Shop


::Siti & Zetty::
tengah tunggu aku dok cocok kad kat ATM..
sambil tu posing ler selagi ada kesempatan..


::Zetty, Kak su & aku::
Dah sampai ke destinasi
order lah dulu


::Kak Ain & Siti::
asyik tudung hitam je..


::Pandangan dapur dari luar::
Ayam sentiasa memahami kehendak aku


::Hidangan dah sampai::
Fuhh..!! tunggu masuk waktu berbuka je lagi ni


::Ape-ape jelah korang ni::
Yang penting aku nak makan je lepas ni


::Dah abis::

Dah abis..
Kamiorang pun balik lah
Tapi kali ni
Tinggal aku, kak su & siti je..
yelah..masing-masing ade tempat dituju kan..

Aku & Siti rancang nak sambut
Birthday Kak Su yang ke 24 malam tu
so..kamiorang lepak sampai kul 3 pagi..
siap tengok orang menari lagi
ishk...ishk..ishk...


::Kek ala kadar je::
Janji ikhlas..


::Birthday girl, sweet 24::
Selamat hari lahir kak Su..
semoga kehidupan dirahmati & diberkati Allah swt


::kalau dah kenyang tu buatlah cara kenyang siti oi...::
Dah full dah perut kitaorang


::Oilly face::
adoi muka aku x boleh blah tol lah time ni


Sorry my entry dah nak sampai hujung ni
Ada cerita nanti aku storykan lagi.
Bye..bye..bye..

Assalamualaikum..


No comments:

Post a Comment