Saturday, December 17, 2011

Ombak rindu


Assalamualaikum,
Semoga saudara saudari dirahmati Allah swt
Apa yang ingin saya kongsikan pada entry kali ini adalah
Ombak Rindu


Places: Times Square
Price: RM7.00 (sponsor)
Time: 7.10pm


Cetusan idea daripada Novel 'ombak rindu' dan sekarang diterbitkan melalui filem iaitu kita boleh menonton di wayang, kira masuk box office lah ni.
Cerita memang best, awal dah aku nangis. Kak Aini yang duduk kat sebelah aku lagilah basah dengan tisu dia tu. Pelakon pun aku minat gak, so... tak rugilah tangok.

Aaron Aziz, Maya karin, Lisa Surihani dan Bront Palarae.

Hibat giler kot...
Aku tabik lah kat diorang ni.
Betul-betul menjiwai watak mereka..
Tak pernah aku tangok pelakon lain wat macam diorang wat ni.
Seriously, nangis beb...
Even aku x baca lagi novel dia.,,tapi aku paham lah dari cerita ni..
Ape-ape pn semoga diorang ni bakal mengharumkan nama seni tanah air kita..






Dah abes tengok...
Aku boleh lar dikatakan sedih tapi aku ni cepat cool..
Yanag kak Aini ni, masih lagi sedih..
Ape-ape pun.. Jom balik...

InsyaAllah, saya akan update lagi entry saya lain hari
semoga berjumpa lagi..
terima kasih kerana sudi baca blog saya ni
bye...bye..bye..
Assalamualaikum...

P/s: Gambar yang saya uploadkan tu, dari minggu lepas lagi sebenarnye, baru nk update..

No comments:

Post a Comment