Tuesday, February 21, 2012

My Pet called FeMaO

Assalamualaikum warga blogger
 Sedikit sebanyak information and some story to sharing
life is easier right??

Now my topic is......
about
"My pet"

the most animal i like is cat
mmeeeoooowww....



~we call it Femao~

Nama: Femao
Gender: Jantan
Age: Setahun lebih (lebih kurang)
Status: Bercerai / Single
Hobi: Like to sleep, play, eat and singing at night
karekter: Tunjuk belang pada tuan rumah sendiri dan hipokrit bila ada tetamu di rumah
Benda ditakuti: Lelaki x kira perempuan jadian & patung itik warna kuning



~Sleep with doll~
(hello kitty)
Dah besar panjang pun nak gak patung



Meeoooww

korang nak tau x??
perbelanjaan sebulan femao ni..
Lebih Rm200 tau...
Tapi sebab sayang lah kamiorang sanggup bela
 just aku & kak Su ajelah yang rajin...



makan memang lah kuat...
trutin harian..
tido makan tido makan tido makan...
so...perut pun boroi lar...



makan dan makan dan makan




Tido dan tido dan tido



Beliau mempunyai hobi yang sangat pelik
iaitu bertenggek di tasa tingkap
tapi bahaya tau..
dah lah rumah aku ni kat tingkat 5
takut jatuh aje...



Tahap kedegilan dia boleh tahan jugaklah
berapa kali tegur
gitu jugak dia..
dah tu, pandai pulak bukak tingkap sendiri walaupn dah di lock kan




Lepas mandi
Jilat punyer jilat dah jilat lagi....



Ok..
dah nak kering dah...



Ok..
time to Sleep again..
hahahahha
;-)

The end
now....what u think about my cat?
cute?
hahhahhaha
nothing more than that
Ciptaan Allah swt
lagipun kucing kan haiwan kesukaan Rasullullah 

so..janganlah mendera bintang ye..
sayangi lah binatang/ haiwan
sesungguhnya mereka adalah mahluk Allah swt juga

ok...sampai sini aje

thankz
sebab sudi baca, singgah, tengok blog saya

Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment