Saturday, February 18, 2012

Pengaruh Tutti Frutti

Assalamualaikum
Salam sejahtera...

Ok
satu pertanyaanku berkaitan dengan

<3 Tutti Frutti <3

Kenapa orang suka g kedai ni?
 maybe..

1) sedap
kalau sedap nape budak-budak x ramai g sini just pengunjung remaja aje yang ramai..

2)Tempat menarik
Tapi kenapa warna restoran ni lebih kepada hijau dan putih then gambar buah aje..

3)Penggemar Yogurt
Penggemar aiskrim pun suka gak tempat ni..

4)Discount for student
ala..sikit aje.. 10%.. nape x 50%???

5)Buah-buahan fresh
Kat pasar malam lagi fresh dia punya buah buahan

6)Banyak pilihan
Nasik xde pon (name pun yougurt!! hamek kau!)

7)Precious moment
Wei...kat KFC, McD pun leh ko wat memory...

8)Pengaruh Kawan
yelah-yelah...aku akui aku terkena pengaruh kwan aku makan kat sini..

9)Sebab Najwa latif kot.....
Sebab cinta muka buku???
hahahah...maybe......
with my hero
"Hairul Azreen Idris"
wwwaaahh...kantoi sudah...

10)Memang disukai oleh rakyat Malaysia
termasuk akulah..... hahahahha

Nak jadikan cerita..
minggu lepas kamiorang (kak su, kak suzie, Siti & me)
nak hanging out kat KL


~Aku & Siti~
Kat Bandar Tasik Selatan
otw g kat Tutti frutti lah..
Kak suzie & kak su x nampak


~My Tutti Frutti~


~Time nak timbang~
Ambil lah sebanyak mane yang kau nak..
RM16...hambek kau.!!


~Hasil gabungan kami berempat~
Nikmati bersama BFF...
Hahahahha.....ayat x boleh blah..


~why should upload my picture?~
Because im a blogger not photographer..
Heheheheheheh..


~Kak Suzie~


~Siti~

And the last one..
my photographer here is..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

~Kak Su~
A.K.A Sis Ida


~Aksi dari Aku & Siti~















~tHankz lah yer cik Siti~
Sampai kena kat hidong aku..
hahahhahaha
The End
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
NO...belom lagi

~Bersama Tutti Frutti masing-masing~
Thanks kak su coz gambar kamiorang..
ehek.....heee..



~Kasi blur cikit gambar nie~



~ooooouuuuuummmmmmmm...~
Ala-ala Angelina Jolie
hahahaahhahaha....!!!



~Beli token~

eerrrmm....nak g mane??


*Aku x perlu nak mention kan tempat dia*



Jalan yang sempit, crowded, 



~Benda-benda yang famous~


~Diorang pun sama~


~Malam minggu aje ade pasar malam kat sini~


Boleh pulak jaga kedai main gusti lengan



Dah abis shopping..cari tempat duduk
Alhamdulillah....


~Senyuman terukir dikala keletihan~


~Seriouly letih tapi enjoy~
enjoy berpada-pada asal ingat pada Allah SWT..


~Sempat tengok dari luar ajelah~


~Niat di hati nak singgah jap~
Tapi tengok time ni dah kol berapa..
hahahahah...next time lah ye..


~???~
Balik aje tapow KFC lar..


~Senyuman terukir dikala lama dah x amik gambar bersama~
baru perasan...
Sorang photographer, sorang blogger.. 
editor soon...

Ok...all this for this time..
So...mintak diri dulu..
sebenarnya dari petang sampai malam baru udah siap blog ni..

See u all for next entry..
in progress..
byeeeee.....
Thank for reading
Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment