Sunday, March 18, 2012

Go To Giant With Fever

Assalamualaikum
Wahai blogger sekalian
Nak kongsi cerita sikitlah
Ok lah daripada tak ade cerita kan beb??
Heeeeeeeeeeee......!!!

Minggu lepas aku telah
Mengalami demam yang boleh tahan jugak lah.
Yelah, sampai MC tak hadir kelas pulak tu.

Nak dijadikan cerita,
Housemate aku bawak pergi Giant beli barang sikit


Makan adalah penting
Muka orang demam mestilah pucat semacam kan?
Inilah muka pucat aku.


Menu yang Sis Zila yang suggest kat aku
Nasi putih
Sup ayam
Limau panas


Siti & Sis Zila
with their menu


Sis Ida & me
Boleh pulak buat muka cam tu
Yelah maklumlah tak sihat :-P


All face in one camera :-)))


Aku pun tak pasti ape situasi masa ni
hahahaha...
Orang demam boleh senyum jugak tau


Nasib lar orang demam tak boleh minum ais
so sad lar... :-(


Ni pun sama


Semua diorang lah minum ais..
Huhuhu.... :-(


Aku??
Sabar ajelah dah demam tu sedar lah diri sikit


Orang demam kene beli air banyak-banyak
tapi sebelum ni pun aku kalo air aku tak leh minum air masak tau
entah, tak elok untuk kesihatan aku
Aku kena beli mineral water aje



Nak tau kenapa Sis Ida & Siti pakai simple je?
Diorang baru balik dari training bola jaring
Balik rumah terus pergi Giant


Kecik aje aku tengok Sis Zila ni
Opppss...sorry.. :-P


Ai? mineral aje ke? :-P

Now, aku nak end the story
see u in next entry
Thank for reading
bye..
Assalamualaikum





No comments:

Post a Comment