Friday, March 9, 2012

Outing at KLCC

Asssalamualaikum
warga blogger sekalian
Salam 1 Malaysia.

Tajuk pada kali ini
ialah mengenai
perjalanan ke aquaria tapi tak jadi
sebab masa tidak mengizinkan
so..kami buat sedikit sebanyak aksilah kat area KLCC

JOM...


                
Persediaan dari kamiorang
simple yang boleh lar
...asal bahagia..
ayat tak boleh blah


                 




                                                  




     

Oleh kerana kamiorang belum ada
apa-apa kenderaan
yelah mane ada bas nak naik atas gunung kan
al maklumlah rumah kami ni tempat pergunungan
so..bas tak kan lalu tempat ni
so
kamiorang decide nak pakai teksi ajelah

Kamiorang start pergi ke BTS dululah
nak makan kononnye
Tambang teksi nak ke sana dari tempat aku ni taklah mahal mane pon
naik pun ramai-ramai kan


Nak tau kenape gambar aku macam nie??
yelah..diorang dok sibok 
beli tutti frutti diorang tu

ni yg aku dok tunggu macam nie
mesej-mesej 
(saje pegang telipon macam tu)








Happy sakan lar dengan Tutti Frutti diorang ni

AKU???


Hehehehe....
Hidup aku...
Magnum lagi sedap bah...!!
hahahahhaha


 ....Hahahaha...
Tak nak Kongsi...!!!
..hahhahahha..


Nak kata purple sedunia tak jugak

masa ni kamiorang dok tunggu LRT.


~ape ni??~

Kamiorang dah sampai
KLCC



Ambil Gambar sikit
yang penting background kat atas 'padong'
...hahhahahha..













Memperkenalkan

Jurukamera kita

Nikon (Suzila Suhaili)


and the second one issssss....

Canon ( Suhaida Bojeng)


Dah Sampai dah nie
Currently 7.00pm
Sempat ke??
close pun pukul 8.00pm
amacam??
tak pe lah bang, kami pergi lain kali ajelah..
yelah..mungkin ade hikmah nape tak sempat masuk

Sempat amik gambar depan ni aje

Tak ape lah..
lain kali kita pergi sini yer..


Saje kan??
Budak lelaki kt blakang aku tu
aku saje nk jadi kan dia
gambar interframe
..hehehe..
sorry dik.







Ragam-ragam para photographer nak setting kamera diorang
heheheheheh
kalo aku tak payah sangat
digital kamera aje
..hehehehe..

Nak jadi photographer ni bukan nye senang tau
kena ada pengalaman jugak
diorang sering berasa tak puasa ati kalo gambar yg diambil tak cantik
diorang akan ambil sampai diorang rasa puas ati


 muka puas ati :-P
dari Canon


muka puas ati :-P
dari Nikon


Agak-agak lah photographer jadi model??
:-P


Ada ala-ala modeling tak??
..hahahha..


Cantek jugak gambar ni di waktu malam


Ha..ni lah dia aksi dari mereka berdua


Ambil gambar smile detect





AMACAM??
Best kan tengok serba sedikit para model dan photographer
Goog Memory

Thank because reading
see you for next entry

Assalamualaikum



No comments:

Post a Comment