Monday, March 26, 2012

Program JCI

Assalamualaikum
Wahai para pembaca blog....
Alahai...lama tak update 'belog' ni.
Yelah nak kata ada line, ade jugaklah
Tapi kehidupan aku asyik M aje besar
'Malas'

Okey, sekarang aku nak cerita sikitlah
Pengalaman masa Program JCI kat kolej aku nun ha..

Awal jugak lah kamiorang bangun hari sabtu..
Yelah, dah kalau semua budak rumah aku involved..


Bestnye program ni
Diorang siap bagi baju sekali kat para peserta
Yea..yea..dapat baju...


Rianglah sangat dapat baju JCI



Wida & Lisa
Bukti jadi peserta


Ini Classmate aku ni..


Aku & Sis Ida
Orang selalu cakap muka kami serupa
Tapi tak sama kan?
hehehehehe


Impian setiap ibu..
Heheheheh....


Inilah Banner die..


Duduk sebaris...
Sejuk giler dalam ni tau..
dah lah pagi-pagi lagi..


Dari kiri
Sis Biey, Nasuha, Nadya & Shida


Sis Zila
Photographer Nikon


Sis Ida
Photographer Canon


Wali
Photographer Nikon
Dia ni pemalu sikit


Bestnye program JCI ni
iaitu melatih kita buat kerja dalam kumpulan
tak rugilah
yelah melatih kita dari pemalu jadi periang
Kita boleh bercakap dengan sesiapa saje
Orang yang kita tak kenal pun boleh jadi kenal

gambar kat atas tu antara aktiviti kamiorang


Reka ajelah ape ape pun 
Tapi guna straw
Cantek lah...


Ciptaan yang paling tinggilah yang menang
yang faci tu pegang


Inilah hasil die



Antara aktiviti lain
Cara nak baca personaliti orang lain

Memang best lah program ni
Setiap tahun sekali aje ada
So..next year aku nak join lagilah
hahahahahah
By the way
setakt ni ajelah yang dapat aku taip
penat jugak lah jari menaip ni

Ok
See u in next entry
bye
Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment