Tuesday, March 6, 2012

Riang Ria Suatu Petang

Assalamualaikum
Warga-warga blogger

Hari ini 6.3.2012
Hari keenam pada bulan yang ketiga

Ni aku nak cerita sikit tentang
memory pada 29.02.2012
bukankah 29 ari bulan itu hanya ada sekali dalam setiap 4 tahun

So...that day make me interest to doing something
Maybe to certain people it's nothing
but
to me it's interested



Gambar ini diambail di dalam lif
muka aku leh jadi besar pulak
yang lain jadi kecik
.....hehehehehehe.....


Kak Su, Akak Marina & Siti

Bukan ape, kitaorang masa ni buat gathering sikit
kerana perut lapar sebab terperangkap dalam hujan
so...stop kejap kat nurses cafe kat kolej..


Kak zila & me

...Hehehe..
Mak Cik kat cafe ni cakaplah
Hari ini banyak sangat orang pakai baju warna purple
hari purple sedunia ke??
...hahahahah..
maybe lah kot
yelah aku pun kebetulan je pakai baju purple ni..


Nasi ayam sweet sour
kegemaran kak zila
...hehehehehe....



Chiken Chop
heehehehhehe
nak jadi western pulak dah ye...


Ini menu mereka...
hehehhehhe
western choices..
akak marina kentang dah abes ke???



Kak Su dengan chiken chop nye...
with teh panas..


oppss...i pulak nasi goreng cendawan aje
sedap boleh tahan gak
boleh hilangkan lapar sampai malam


Glad to gathering together
nice memory


Dah abes makan pandai-pandailah kemas
heheheh
rajinnye kak su kita ni yerk..



Muka puas lepas makan
bbuurrllppp....alhamdulillah..



cewah...kenyang ler tu
ehehehehehhek...



Giliran kami pulak..
muka dah kenyang

time ni aku happy lar sikit
ada kiriman baru sampai dari Baju muslimah



yeah....!!dapat baju baru..
ko ade???





ok blogger..
that all for today..
see you all in next entry
bye
take care
Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment