Wednesday, May 23, 2012

Go go Genting Highland

Assalamualaikum
warga pembaca blogger sekalian

Wow!!!
betapa lamanya aku dah tak update blog ni
oleh kerana line brodbandku yg teramat 'snail'
Bikin panas beb....
hahahaha

Tajuk kali ini
is
.
.
.
.
.
GENTING HIGHLAND

Welcome to First World Hotel
Bajet muka best konon.. :-P

Masa sebelum sampai ke sini,
Kamiorang naik bas 'go go Genting'
Murah giler Rm4.30 seorang
Pergi sahaja...
So, kalo pergi balik Rm8.60 lar..
Murah kan??
Alah, bajet pon naik bas aje..
Barulah syok dikatakan travelling
KOTnon nye lar. :-P



Rasa bangga lar dah sampai
wweeekk... :-P


Chewah...
Kamiorang kali ini
Berbajetkan jadi pelancong
So...weird.. hehehe


Peace..
Amik cikit word "Genting"
Eleh....jakun semacam aje kn..



Amacam lak gambar ni?
Yelah...tempat ni lah tempat kamiorang sarapan selepas makan sandwich telur tadi.
Saje aje nak gambar
Macamlah orang tak tau kat sini ada MB



Bajet makan bubur
Rasa bangga lah kotnon nye orang Filipina yang tolong tangkap gambor ni.
heheheheheh... :-P
Peace ajelah kan.



Mati-mati ingatkan patung bawak perahu tu orang..
Rupe-rupenye patung...
Cetttt....!!!


Gambor ni diambil secara tak sengaja
Ambil background aje..
hehehhehhe....




Ingat kat 'Key-eyl' aje ke ade Times Square?
Kat Genting pon ade...
hehehhe
Sebenarnye aku pon baru tau..
tak tau lah mall ataupon hanya word semata-mata.




Kak Ros, Aku & Kak Su



Siti & Aku


Mempersembahkan
Sila click je kalau nak tengok lebih.. :-P



Mesti boring kan tengok muka aku aje..
hehehehe
Blog pun blog aku... :-P


Ni dia kamiorang buat senaman kaki
Kayuh punye kayuh
Penat tapi best lah...


Semangat punyer kayuh..
Sorrylah korang background dia tak cantik..


Aku heranlah time upload gambar ni
boleh-boleh broken cam ni..
tengoklah ape mistakes gambor ni..


This one called 'bumper boat'
Eleh...macam die sorang pernah naik.
hehehehehehehe.... :-P




Kalau rasa nak kepala tu pusing sikit..
Leh lah naik benda ni...
'Buaian pusing'
Entah..aku pun tak tau nama benda ni...





LONDON GENERAL
Rasa best aje macam kat LONDON kotnonnye..
Bila aku rasa nak bergambar jadi model tak berapa nak gediklah..
Bas ni bila nak bergerak pun aku tak tau lah..



 
Model dalam bas
No komen inside..



Rasa cool semacam aje naik benda ni
Yelah baru bukak mata besar-besar tengok suasana kat bawah dari atas
Bnayk juagk ye orang kat bawh masa ni..



Semasa dalam keadaan lapar
Terus tringat kepada sandwich telur
yang telah berjasa kepada perut aku tadi
Yang telah aku buat jugak pagi sebelum kamiorang jalan



Yang tak leh tahannye
Part aku bukak tupperware tu..
Semua menengok ke arah aku
Termasuklah photographer kat depan aku ni
Adoi....baunye menusuk ke hidung
Sampai wat perut kembali merindui sandwich terbabit..



 Ok lah..
Setakat ni aje ye aku punye story mory ni
kalau cerita lebih-lebih pun sampai esok tak abis-abis..
 Tak pe nanti ain kali kita see next entry ok..

Ok
Bye..
Assalamualaikum