Wednesday, October 17, 2012

Amalkan Vitagen Setiap Hari

Assalamualaikum wahai para pembaca...
Hari ini Fiqkah nak kongsikan serba sedikit mengenai kebaikan vitagen.....
Ok.right? So...kalau kamu semua nak tahu berapa banyak perasa vitagen...
Oh no....wrong, i mean berapa banyak kaler meh? Hehee....

Putih or cream

Ungu

Hijau

Oren

Rasa-rasanya banyak tu aje kot....
Nak dijadikan cerita.....
Vitagen ni sangat lah bagus untuk kesihatan digestive sistem kita iaitu start from mouth to colon.....
Tapi dia jaga usus kita dari diserang bacteria....  kang di sebut nanti tak tahu pulak korang... tak ape kan saya kan budak science. So, saya nak kamuorang paham mengenai penjagaan usus ni....
Vitagen ni sebenarnya lebih kurang aje macam yakult, nutrigent, solivite and so on... what?...so on? Amende tu?... what ever lah kan. Asalkan ade susu kultur.....
Sekarang dah ada yang baru punya siap ade collagen lagi......


vitagen yang berwajah biasa-biasa sahaja tapi baik untuk usus...
sebab saya pn amalkan vitagen setiap hari....
ok lah kan.....
setakat ni aje lah entry ni lah ye...
assalamualaikum.....



No comments:

Post a Comment