Sunday, March 30, 2014

Last Minute Preparation

Assalamualaikum..

Wahai warga blogger sekalian alam..
Di sini ingin aku nyatakan bahawa aku adalah Arfiqkah Binti Sudin. Pelajar dari Asia Metropolitan University dari Jurusan Bachelor Of Science (Hons) In Healthcare Management tahun akhir dan akan menamatkan pengajian tidak lama lagi. Sekarang tengah menjalankan latihan industri di Unit Sumber Manusia Hospital Pusrawi, Jalan Tun Razak. Aku amat berbangga kerana dapat diberi peluang untuk praktikal di unit ini dengan pekerja yang memberi tunjuk ajar.

Kalau ada tengok muka ni, janagn malu nak tegur 
(Macam ler aku ni femes sangat)

Disamping itu, aku juga membuat kajian yang bertajuk sekian sekian sekian.... (Sebenarnya belum ade tajuk lagi) Oh maiiii... aku x kisah pun sebenarnya, iam relex forever. Malas anak cerita lebih kan. Sekarang aku tengah dok fikir nak ambil tajuk sains ke pengurusan??? so..what u can say??? Aku ni afford last minute je. Jangan tiru stail aku ok.

Dan semangat pencarian tajuk ini juga telah membuat diri aku tak cukup tidur, tak senang nak makan, tak senang nak mandi, tak senang nak shopping. ape??? shoppingggg????!!!! oppsss kantoi sudah...
Whatever lah ek... Sekian. Taip dengan perasan yang melayang sekarang tau. Amboi, bila aku baca balik entri aku ni ibarat nak hempuk muka ni..hahahahah

Sekian, Terima Kasih. I love U....

Yang Benar,

........................

Ini adalah salinan komputer, tanda tangan tidak diperlukan!!! (aik, marah nampak)